Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur stiltje

Det smärtar en aning.
Jag känner mig ensam i mitt nya skinn.
Jag har nu rest mig, men sannerligen är det ensamt här uppe.
Det fyrtorn som förut givit mig ljus finns ännu kvar, lockandes.
Det som givit ljus har varit detsamma som bländat.

Vågorna griper törstande. Den svåra färden i mörkret som faller på.
Bakom ligger ljuset stilla på vågspelet. Stiltje över en grund botten.
En botten där skepp har, och skall sjunka.




Fri vers av G M F
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-03 00:03



Bookmark and Share


    Young
vackert!
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

G M F

Senast publicerade
Ur stiltje
* Se alla