Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväder

en droppe faller bort från
regnet avskedar
hälsningsfraserna hårt åtsnörda kranar
smattrar ger mig ingen sömn
fönstret avdunstar

badar i havet och
åskvädret
skottet och laddningen som
ska räcka till att skjuta
upp ännu en tid
tvingad att hålla snäckan mot örat
ljudvågor
försvinner inte när jag lägger den ifrån mig

ledvärken
starten och landningen
lufttrycket

försvinner inte ta bort havet åskvädret
ytan något att vakna upp i
efterlysande/kloka
hälsningsfraser säger upp sig
det som inte ger mig någon sömn
ska aldrig få mig vaken död eller levande
allt som stoltheten svalt
faller bort




Fri vers av CC
Läst 506 gånger
Publicerad 2004-07-31 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CC
CC

Senast publicerade
utomstående
dockhus
oväder
* Se alla