Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens vindar ses i dåtidens fotspår

Aska blåser med tidens vind
känner hur den opålitligt rör min kind

Bakom mig suddas otillräckliga fotspår ut
framtiden är oviss, inte längre som förut

Förändringens fotsteg springer snabbare än tiden
överheten får utvecklas, men majoriteten lider

Med obalans och maktgirighet förstör vi världen
för att vi för länge sedan glömde bort allt som heter mänskliga värden

Jag ser till historien och tänker då
när framtiden ska sudda ut oss likaså




Bunden vers av Ebba Dahlman
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman