Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykodynamisk självhjälp

Jag lärde mig en dag, att drömmar förklaras som en portal
och att det omedvetna förvandlar misstag till val

För något sådant sa Freuds teori
men vad betyder det då,
om jag drömde att jag sa hej, men att du gick förbi?




Fri vers (Fri form) av Ebba Dahlman
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-03 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman