Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDEL TOMHET SVAMLAR MEST

 

dina argument

förändrar ingenting

det som hänt har hänt

när allt kommer omkring

all din frustration

förflyttar inget berg

vår revolution

får stan att ändra färg

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 19:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-02-09

  mare VIP
Bra !
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP