Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "JESUS dog för våra synders skull" och de - synderna - skiljer oss från Gud, som är helig och ren.


JESU BLOD

förenar Gud och Människa

därför att det tagit bort

skiljemuren: synden!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-02-04 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På hans namn. Det enda givna under himmelen! Låt mig fråga dig Sven och dig Larz. Tror du att när böckerna öppnas och ni får stå inför dem som ska vara med och döma er. De utvalda, profeterna, apostlarna, osv. Alla skriftens män som genomgick lidande tortyr och död för namnens skull, för att föra vidare ordet genom dessa namn att de kommer döma till eran fördel när ni avvisade samma namn som de gav sina liv för? Ni kan ropa jesus jesus, herre herre, hur mycket ni vill, han kommer inte höra er.

Dett är ju uppenbart att profetiorna här nedan går ut till ett folk som (tror) på fel namn...

MatithYAHU 7:22 Många skola på 'den dagen' säga till mig: 'Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?' 23 Men då skall jag betyga för dem: 'Jag har aldrig känt eder; gån bort ifrån mig, I ogärningsmän

YirmiYAHU 23:27 dessa som tänka att de genom sina drömmar; dem som de förtälja för varandra, skola komma mitt folk att förgäta mitt namn, likasom deras fäder glömde mitt namn för Baal?

Hebrew strongs concordane NR: 1168 Lord=baal=herre
På 7000 ställen i skirften har faderns namn* bytts ut med denna titel*. Och vart i skriften kan någon av er två finna att Den allsmäktige har befallt detta? korrekt titel för fadern, kan vara "mästare" "fader" "Den högste" "Skaparen"... Och så för sonen själv, mästare är en korrekt titel även för sonen-

14 Vänden om, I avfälliga barn, säger YAHUWAH, ty jag är eder rätte mästare; så vill jag hämta eder, en från var stad och två från var släkt, och föra eder till Sion. 15 Och jag vill giva eder herdar efter mitt hjärta, och de skola föra eder i bet med förstånd och insikt.

17 Utan på den tiden* skall man kalla Jerusalem »YAHUWAH'S tron»; och dit skola församla sig alla hednafolk, till YAHUWAH'S (namn) i Jerusalem. Och de skola icke mer vandra efter sina onda hjärtans hårdhet. 18 På den tiden skall YAHuda hus gå till YAHshra'als hus, och tillsammans skola de komma från nordlandet in i det land som jag gav edra fäder till arvedel.

Apostagärningarna 10:43 Om honom bära alla profeterna vittnesbörd och betyga att var och en som tror på honom skall få syndernas förlåtelse genom hans namn*

Och i ingen annan finnes frälsning; ej heller finnes under himmelen något annat namn*, bland människor givet, genom vilket vi kunna bliva frälsta.»
2012-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Det förenar Gud med människan i den stund människan TROR.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld