Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker i ljuset.

Mörkret tar mig.
En ficklampa utan batterier.
Levande ljus utan tändstickor.
En kropp utan liv, vad gör jag här?

Vandrar på en stig som nån annan valt ut. Har jag val, eller är det bara en illusion?

Vakna upp!

Vill ha mer än det jag har nu, för när man ingenting har, så har alla det bättre.




Fri vers av Douglas Scott
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Douglas Scott
Douglas Scott