Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"jag tror vi kommer att må jävligt bra tillsammans! Två lite slitna själar gör underverk för varandra." -Anders 2015 <3


Broken but not destroyed

In a world of normality
i feel left out.
Meeting you is helping me
of that i have no doubt

I know that you feel the same
and i want us to enjoy
this life we have to blame
we are broken but not destroyed.

A partnership formed out of love
two broken souls turning in to one
Fitting like a glove
love rising with the sun.

No longer broken
no longer left out
A kiss like a love token
of you i have no doubt




Fri vers (Fri form) av Douglas Scott
Läst 322 gånger
Publicerad 2015-06-01 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Douglas Scott
Douglas Scott