Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMPOJKEN

tänk om jag kunde

uppföra mig som

folk en enda dag

då skulle folk bli häpna

och inte tro att det var jag

cityflanörer skulle

stanna upp och mönstra mig

jag skulle bara le och

säga sockersötsoligt "hej!"

tänk om jag kunde

vara charmant och

älskvärd någon gång

då skulle hela livet bli en

kolsyrebubbelsång

raggarna skulle

bjuda på en åktur genom stan

tänk om jag kunde vara

sofistikerad som lennart swahn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-02-04 14:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Denna var bra, du lilla ouppfostrade pojke ;)
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP