Det finurliga med ordet "band" är att det är detsamma i singularis som i pluralis.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finurliga med ordet "band" är att det är detsamma i singularis som i pluralis.




VÄRLDENS BÄSTA BAND

de gav oss inspiration

och tonsatte vår situation

de har artikulerat

konkret revolution

och gnistor från gitarrer

blev snart en präriebrand

nu efteråt förstår vi:

de var världens bästa band

 

 

elektrisk energi

man ville vara fri

de gav oss material till

vår egen melodi

jag lyssnar mer än gärna

så här i efterhand

och vet att de var världens bästa band

 

 

 

vi fördes samman av

musik från stormigt hav

vi ställde oss helt öppna

för allt som vågen gav

en del förblir detsamma

trots tidens hårda tand

och dit hör världens allra bästa band

 

 

 

 

vi slog oss fram och blev fler

och det var tack vare er

vi slog oss inte till ro

vi ville bara ha mer

jag sitter här och minns med

ett facit i min hand

jag sänder varma tankar

till världens bästa band

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-04 14:15



Bookmark and Share


  objekt3
cuute hyllning xD översätt och emaila till dem ;)
2013-01-12

  Larz Gustafsson VIP
De nya banden är skräp.
Så det måste vara imperfektum.
Refused är helt värdelösa.
2012-02-05

  mare VIP
Härlig dikt att läsa, bra flyt
2012-02-04

  Mats Henricson
Bra hyllning men till......... vilka ?????
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP