Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDNING PÅ TORPET

nu skulle det bli ordning

på torpet, var det tänkt

en ädel föresats - ännu en...

men innan nästa kväll

så var löftet redan kränkt

och allting börjar om och om igen

det skulle ju bli hårdhandskar

och järnhård disciplin

med raka gator, stramare strög

men händerna sjönk nedåt

i synnerhet då en...

och hela situationen dubbelsög

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2012-02-04 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP