Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katt

min katt gosig och mysig

och min katt är bäst och

rolig :)




Fri vers av king_king
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 23:42



Bookmark and Share


    Shush
Men kat e ju mat!!!! Du ska eta kat anars bli den lessen och trong jue!!!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

king_king
king_king