Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söt och roser

Till den man älskar kan man laga en fin mida Till den man älskar.....

man kan ge roser till den man älskar då :)




Fri vers av king_king
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-20 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

king_king
king_king