Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompis

tänd ljus låt brinna

för en vänner









Fri vers av king_king
Läst 342 gånger
Publicerad 2012-02-05 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

king_king
king_king