Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter hjärtat och kroppen ignorera varandra!

Det jag känner för dig

Känner du för någon annan

Det någon annan känner för dig

Känner du för mig

Det vi känner för varandra

Känner långtifrån alla andra

Hur komplicerat kan det bli

Säg...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-04 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I know that feeling!!!!
2012-02-05

  Rise Little One
Det är så komplicerat...
2012-02-05

    Ken Cassel
Det kan bli jäkligt komplicerat, Chamelli
Hihi
Bra där...
:)

Kramar!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP