Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

När vi är tillsammans
Är varje stund en gåva




Fri vers av Songbird VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-05 09:58



Bookmark and Share


    lory
mmmm
vackert
2012-02-06

  Heikki Hellman
Kort och träffande sagt med endast få ord!
2012-02-05

    ej medlem längre
Var minut, var sekund...ett mognande, i varandra

Vackert!!
2012-02-05

  Rise Little One
ord kom direkt från hjärtat...
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP