Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fängslande biologisk etc dikt


Celldelning

4:a 88 kvadrat i Slottsstaden
Bytes mot två 2:or




Fri vers av Thomas L. Aabo
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas L. Aabo