"Let go", som Johnny Thunders & The Heartbreakers sjöng...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Let go", som Johnny Thunders & The Heartbreakers sjöng...




LÅT GÅ

låt dagarna gå

och bedragarna förstå

att det är fel person

som de har trampat på

det finns bara svartkonst

och ingen vit magi

du ljuger för dig själv

och då blir man aldrig fri

fast tiden blir lång

ska den ha sin gilla gång

och redan här och nu

jag sjunger segersång

låt dagarna gå

för det gör de ju ändå

punktera luftballonger

som svävar i det blå

nu kissar vi på oss!

vem syftar han på??

det visar sig i slutändan

låt dagarna gå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     5/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 13:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Kissar på oss, det låter inte så bra, texten har bra flyt
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP