Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu-människorna



nu-människorna

fladdrar glatt på dansgolvet -

jag drömmer om zen




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-05 14:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vackert vitsat !
2012-02-19

  annarebecca
snitsigt! vet inte om det är tanken men personligen läser jag in en dubbelbetydelse i zen
2012-02-08

  tom boreland
jag är ofta zen
2012-02-05

  tom boreland
en ordvits blir kommentaren
2012-02-05

  Fredrik P. VIP
Behöver inte vara
oförenligt, dans
och zen. Zendans!
2012-02-05

  king_king
bra bra :)
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Gary Numan drömde om kablar.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP