Jag brinner för det här PÄRM-anent...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner för det här PÄRM-anent...




RESA MELLAN PÄRMAR

 

jag samlar styrka

i mitt hjärtas kyrka

kraftsamlingsdagar

stillhet som behagar

det som förnärmar

allt det som jag fjärmar

får inte plats på

min resa mellan pärmar

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 14:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter mycket bra
2012-02-05

  mare VIP
Det låter bra
2012-02-05

  mare VIP
Det låter bra
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP