Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm.

Tonight I dreamed that I had a friend.
She was gay.
But it was all pretend.

I could tell her my secrets.
About my fears and my demons.
No matter how crazy I seemed.
With her I could always reason.




Fri vers av Felz
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-02-05 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv drömde jag att jag samtalade med Mao Tse-tung.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Felz