Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synonymer.se

Och jag försöker försöker försöker hitta ett ord till min känsla
Synonymer.se kan inte hjälpa mig
"Inga synonymer hittades för din sökning. Kanske har du stavat fel?"
Kanske jag inte kan stava? Kanske jag har fel? Kanske jag inte söker?

Men jag vill bara hitta ett ord
För att få någon att förstå, för att få dig att förstå

Det hoppar till i halsgropen, just på det stället som de brukar peka på i filmer
”This is where my heart is right now”
Och dom fnissar och slänger med sitt långa hår och någonstans sitter en amerikansk kille och vill ta livet av sig för att i hans halsgrop är bara ångest
Och jag vänder mig om och ingen fnissar med mig

Det slår om i magen, fjärilar, vrider sig, torktumlare,
och jag har aldrig åkt den största bergochdalbanan på Liseberg men är det såhär det känns?
Som om jag sugs in i svarta hål i vårt universum,
Jag finns inte på jorden längre,
jag är lika obetydlig, oviktig, okänd och omaka som ett sandkorn i Saharaöknen
men ändå är jag enda människan i rymden
Och ja, jag tror på Big Bang teorin, Allah subhanahu wa ta’ala skapade den
För att jag och du älskar
För att DU och JAG älskar

Hjärtat slår dubbelslag, dör jag nu, vad händer, svartnar det, ska livet passera i revy, jag vet inte om jag är redo, har jag stängt av spisen, Lā 'ilāha 'illā llāha wa Muhammadun rasūlu llāhi,
vad ska jag säga
om jag inte dör nu
"Ursäkta, jag känner mig lite yr"
Och dom får inte veta om bergochdalbanan
Och jag
Jag kan inte andas

Och jag vet alla klyschor
Och jag vet att man får vänta
Och jag vet att ”allting löser sig till slut”
Och jag vet
Att jag inte vet vad känslan heter
än.




Fri vers av Hikma
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hikma
Hikma