Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt gamla kritikbeteende

Någon har en annan uppfattning
av vad jag tycker, gör
jag dömer mig att
jag gör FEL.
Nästa gång,
tycker jag tvärtom
någon har en annan uppfattning
vad jag tycker, gör
jag dömer mig att
jag gör FEL
igen,
fastän det var RÄTT
mot förra gången
jag blir förvirrad
av mina tankar
som inte förstår att
jag gör ´rätt´oavsett
vad andra tycker...




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-06 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra