Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennans tystnad

Pennans tystnad
Gör dig galen
Vrider din själ av vrede, sorg, frustration
Pennans tystnad
Blir missförstådd
Blir missvisad
Blir misslyckad
Du vet ingenting
Pennans tystnad
Uppkom inte för att du slutade existera
Det var för att du inte kunde sluta existera
Varje sekund, varje minut
En döv man vet sin sanning
En blind man vet sin sanning
Jag vet inte min sanning
Jag har ingen sanning
Så, inget svar
Meningar förblir rutiner, som dödar oss
Likt en djup dvala
Ett lurande mörker
Och vi kanske aldrig finner tillbaka
Vilsna i den hemska skogen
Klädd i december tragedins frost




Fri vers av Bozica C
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-06 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bozica C
Bozica C