Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Balkan, balkan eller hela världen kanske.


En hora och en man av principer.

Där går han och utmärker sig

Mörkt hår, hårda drag med mjuka rådjursögon

Hans begär blir tillfredsställt när han vill

Av likasinnade kvinnor, som får bära titeln "hora"


Där går hon och utmärker sig

Lockigt hår, fylliga läppar

Hennes begär blir tillfredsställt när hon vill

Av likasinnade män, som får bära titeln "fyllda med principer och stolthet"





Fri vers av Bozica C
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-14 11:43



Bookmark and Share


  Federico Romano
Är du säker?
Kanske är det fördomen som spelar roll..
2015-07-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
må dagen den komma när kvinnans njutning värderas högst, när hon i frihet kan njuta och lusta

mannen bör henne dyrka, lojalt
2012-04-02

    lory
GILLAR
2012-02-14

  Bozica C
romantiserar mycket, min stil antar jag, mytskapande? nja.. beror på hur man ser på den men kritik är bra!! :)
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bozica C
Bozica C