Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskande par - Ni ska rädda världen!



Era glödande kyssars helighet lyser i himmelriket,

Ni bereder väg för upproret som ska komma

Ni ÄR upproret som ska förlösa urkrafterna!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 00:47



Bookmark and Share


    lory
precis...kärlek o bara kärlek...
2012-02-07

  Dandelion
Hej J, mitt i natten...
...uppror?
Kärlek å omtanke e inget uppror,
bara är...
...bra!
Kramar G.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP