Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It’s a shame…

Always wondering, you see,
good people are doing bad things,
all the time. Why?

It’s a shame…




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-07 01:28



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Tyvärr, ofta har vi inte ett fri val i våra liv :(
It’s a shame! men åt vem…Our creator or us…
2012-02-07

    MaryMo
Ja du, ingen är väl genomgod, men man har alltid ett val...
2012-02-07

  Magica VIP
Blir ett bokmärke me =)
2012-02-07

  Magica VIP
Bra och med känsla.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP