Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I välfärdssamhället...


...lider flest antal människor av det värsta: Ensamhet.






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror ordet du sökte efter var övergivenhet.
Det kan vara ganska gott att vara i en-samhet..


?

Det finns en förgylld stad i himmelen
där sorger plågor synd och svek
ej existerar...
Zion
zion
Zion
2012-02-07

    lory
så sorgligt..vi måste vara mer öppna...måste våga bjuda på oss själva o inte vara rädda för att göra bort oss....
2012-02-07

    ej medlem längre
Där har vi det nya samhället: Jantelagen är blå som fan.

Ensamhet mycket mycket svårt.
2012-02-07

  ERD-man-SKY VIP
F.R. säger att vi ska jobba snart till 75 eller som ännu äldre.
Ensamheten blir inte så påtaglig då…(ska man gråta eller skratta??
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP