Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Månen kliver fram
Tar sin plats
Lyser i lugnet
Timmarna märks inte
Av drömmarnas värld

Ögonlocken i stillsam harmoni
Kanske utspelas
En sensuell scen
I något svettigt rum
Där månens ljus är starkare än någonsin
Sedan

Timmarna går i oändlighet
Som alltid de gjort
Tills gryningen faller in
Nakna älskare möts av gryningens barnsliga ljus
Den där svaga konturen visas upp
Kanske väcks någon från drömmen
Chokladen var bara ett fingeravtryck ifrån

Världen inleds
I mått
Nyheter forslas förbi
Oviktiga för framgången, oviktiga för rikedomarna
Något stämmer inte
Denna dag
Men det ignoreras till fullo
Inte förrän ljuset åter faller
Och smärtan börjar göra sig ihågkommen
Då du inser




Fri vers av Bozica C
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bozica C
Bozica C