Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mitt eget liv, hur det en gång i tiden var...skriven för ca 3½ - 4 år sen om inte mer...


\"I mitt inre...\"

I Rummet I Den Mörkaste Vrå.
Finne Ett Missfoster Som Alla Kan Titta På.
Kom Köp Biljetter. Jag Vet Att Ni Vill Se.
Här Har Ni En Flicka. Som Inte Kan Le.
Folket Undrar Varför å Du Hånar Dom.
Denna Flicka Har Aldrig Varit Lycklig.
Du Hör Folket \"Men Tänk Om...?\"
Det Ordet Finne Inte. Flickan ä Äcklig.
Hon e Inte Ens Värd Att Spotta På.
Hon e Inte Värd De Ord Ni Skriker.
Hon e Inte Värd Att Slå.
Ensam i Hörnet Hon Sitter
Med Ögon Så Svarta å Tomma
Folket Ser På
Idioter Så Dumma.
Flickan Så Ensam.
Leker På Armen Med Sin Kniv.
I Varje Droppe Blod Som Rinner.
Försvinner Hennes Liv.
Till Folkets Förvåning.
Flickan Skiner Upp å Ler.
Ett Sista Drag Med Kniven.
Å Hon Lever Inte Mer.
Liten Död Flicka.
I Rummet I Den Mörkaste Vrå.
Utanför e Himmeln.
Så Oskyldigt Blå...




Fri vers av Tiger_baby
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-01-23 16:08



Bookmark and Share


  erinu som elin
så sorgsen, så sant, men ändå så vacker.
folk tycker det är kul med människor som är lite annorlunda, du beskriver verkligheten!
2009-05-08

    Mejja
Sorgsen. Tung. Stackars lilla. Det finns barn som inte finns till. Som känner sig så svarta stt de inte ens känner sig värdiga att någon misshandlar dem. Om jag så fick hjälpa endast ett sådant litet barn - så jag ber om öppnade ögon.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tiger_baby
Tiger_baby

Mina favoriter
\"I mitt inre...\"