Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färd till psyket (för åttonde gången på ett år)




Nu har jag gått sönder igen...

Sänd mej gärna en varm tanke kära poeter

Må bättre än vad jag mår, jag är psykotisk

och utmattningsdeprimerad...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-07 17:19



Bookmark and Share


    glasa VIP
du brister

för du

är

öppenhjärtligheten

och känseln

för

många

med ditt hjärta som talar

och säger

där andra är

mol

tysta

kram till dig
må liv ge dig styrka
2012-02-08

    Katta70 VIP
Jag sänder dig tankar, vill ditt väl. Må bättre snart.
2012-02-07

    ej medlem längre
Jag sänder självklart mina tankar och böner. Frid, kram
2012-02-07

  Maj-Lis VIP
Varma tankar till dej
2012-02-07

  bittemi VIP
Skickar dej en tanke och hoppas att du snart mår bättre!
2012-02-07

    lory
krya på dig..allt gott till dig..snart kommer våren o solen....det bästa medicinen....kramar i massor
2012-02-07

  Elwania
Jag sänder dig varma tankar
krya på dig vännen
2012-02-07

  LenaJohansson VIP
förstår precis...
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP