Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man lever för tätt, för nära, utan luft och det sliter, tär..då kanske man lika väl kan ta ett farväl..


Död kärna

Lika ensliga är dina ögon
Som de stigar jag vandrar på
Dit kan inte nyfikenhet
Eller lust någonsin nå

Lika djupa är dina speglar
Som mina osynliga fallgropar
Vi skulle kunna ramla tillsammans
Men du hör inte när jag ropar

I det svarta hål vi har tillsammans
Var kärnan en gång röd
Med den har med tiden förstelnat
Och nu tror jag den är död




Bunden vers (Rim) av whatfarstar
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-07 20:43



Bookmark and Share


  Cissmoll
Åh, vackert. Särskilt sista stycket. Underbar sista rad.
2012-02-10

  Ninananonia VIP
:I Mycket bra skrivet ...Gillar denna
2012-02-10

    ej medlem längre
Nu blev det sådär jävla jobbigt igen!

Du skriver på en helt annan nivå än jag någonsin kan hoppas på att uppnå!

Men å andra sidan-jag älskar ju Pink Floyd-utan att själv kunna spela så!!!

Riktigt bra text om relationer och självinsikt-jag applåderar med händer och fötter!
2012-02-09

  Josephyne
hemskt fin!
2012-02-08

    ej medlem längre
Ett sant nöje att läsa dina rader vid 7-tiden på morgonen.
Kärleken kommer ,kärleken går.........Allt gott till dig!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

whatfarstar
whatfarstar