Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skärva av en dröm

Nattens svarta täcke ligger tungt över jorden
Här är jag, skärvan av en dröm
Ihopknögglad och tappar alla orden
Har legat som död men behöver mera sömn

Varför bröt du alla linjer i min hand?
Min kärlek saknar helt förmåga att sätta stopp
Vill nog gärna ändå tro ibland
Att någonstans under täcket blinkar ett hopp




Bunden vers (Rim) av whatfarstar
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-23 22:44



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Älskar raden " varför bröt du alla linjer i min hand" Den är så stark. Den skulle kunna vara grunden till en text bara den....
2013-02-23

    ej medlem längre
igenkännande! bra!
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

whatfarstar
whatfarstar