Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inte höra längre. jag vill inte känna jag orkar inte längre. det tåls att läsas.. och det tåls att kommentera och komma med kritik på.


du rör inte vid min rygg

skål och välkommen
till min bekännande stund!

jag tror mig veta att alla är här
för att lyssna
kanske
ta till sig

jag vill erkänna att jag saknar dig
och dig och dig och dig
och ni vet
det är inte lätt att sätta namn
på sådant som har många

jag känner mig omringad
och det kalla har snart tagit sig
hela vägen in


tillåt mig blunda och minnas missöden


det gör ont att se på dig nu
det var så längesen det var jag och du

och att jag känner mig ensam är väl ingen nyhet
men sist ni kände mig
var vi vänner allihopa
allihopa
allihopa

(dansandes runt granen)

jag trampar och trampar
och disken står mig fortfarande upp till halsen

stackars dig
stackars lyckliga människa

DU rör mig inte i ryggen mer
DU rör inte vid min rygg

jag har gått vilse i disken
i skogen
i livet
och stigen som ligger framför
är täckt av brödsmulor som Hans la ut för att vi skulle hitta vägen hem
och jag vet inte vilken stig jag ska ta

jag minns för mycket
för att glömma
och du verkar
full
av alkohol och annat
som du sa du aldrig skulle ha
om du inte hade mig

hjälp mig upp
hjälp mig stå
men du har redan gått vidare










Fri vers av starfire
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-01-23 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starfire
starfire

Mina favoriter
rundgång