Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumrar in bland miljonstjärnor

Har du någonsin känt att hjärtat gömmer sina slag

Du väntar med skräckblandad förtjusning på nästa dag

När någon trampat med stora steg in i ditt inre hus

En evighets tid slank du in i själ med ljus

Det gör inget längre när kärleken aldrig hör

Slumrar in bland miljonstjärnor med vetskapen att den aldrig dör

Har blickat det vackraste bland brandsäkra valv med Juveler

Dit mer än ingen mer än du vet vad du inte vet, kanske endast vid intag av genever

Det glimmrande innehållet representerar ett värde av liv och livet

Det där vi lärt oss om att aldrig ta något förgivet

Nästintill bågnad av tyngden det innebar

Så många fantastiska, underbara levnads dagar kvar

Förseglade ord för livets återstod

Flyter tyngdlös eller förföljd av ett ekolod

Äkta

Den underbara doften följer med in i nästa rum

Väntar med andakt på ödets nästa kärleks stund


En gång var bara för en stund sedan i ett liv.
Där grenar dignade av blomklasar, och de röda ståndarna kring gäckades av kärleksblad. De som blev de mjukaste mattor för fötter att gå...

Kommer vi någonsin förstå.

Hur klockklangen kan ljuda så vackert, högt och stort

Tänder ett ljus för de vackraste själar som funnit ett hus, utan att knacka på dess port.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-09 10:24



Bookmark and Share


  TT
...en hisnande text...en hisnande resa i orden...gillar mycket!!!
2012-02-14

  Eric R Ström
tänder ett ljus
2012-02-12

    ej medlem längre
En glimt av Paradiset
2012-02-09

  Lethe
Och du är, som vanligt, helt underbar.
2012-02-09

    lory
oh ja..jag har känt..vackra rader du förmedlar..så igenkännande...
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP