Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kallade poeter med sovande själar och hjärtan...





Jag publicerar texter med min själ och mitt hjärta

ändå bemöts jag bara med likgiltighets tystnad

Hur kan man kalla sej poet om man saknar förmåga

till inlevelse och empati??




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 17:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på frouz vide
2012-02-11

  Rockalex
intressant text
2012-02-10

  Anders Nordlander VIP
livet pågår inte bara här...
men jag ska bli bättre på att kommentera
2012-02-10

  prinscess VIP
du skriver bra
2012-02-09

  © anakreon VIP
Att få skriva av sig de problem som plågar ens tillvaro är en ynnest. Att uppmärksammas av känslosamma läsare är en gåva.

Att inte bli läst är inte att nonchaleras eller att bemötas av likgiltighetens tystnad. Det är snarare det smärtsamma resultatet av att så många skribenter endera saknar tid att läsa alla inlägg eller också själva har problem som absorberar deras tillvaro.

Ofta saknar de själva den inlevelse och empati som du själv just nu så
smärtsamt efterlyser.
Varm kram
Calle
2012-02-09

  Annie b'larsson VIP
Nu är du kaxig, för att inte säga högmodig. Du kan väl inte kräva att andra ska bli vråltända på just dina texter.
Kallar du mig sådär? Skärp dig!
2012-02-09

    ej medlem längre
Ofta känner man väldigt djupt, men man hittar inte orden. Även om man inte själv lämnar avtryck alla ggr så kan texten lämna avtryck i form av tankar och böner.
2012-02-09

  Rise Little One
Man saknar snarare tid för en grundlig inlevelse och empati
2012-02-09

    lory
jag brukar kommentera oi läser gärna..kramar till dig
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP