Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigt

Ledsagad av starka byggstenar och
nyvunna kunskaper ligger en fantastisk dag framför mina fötter

Lägger tiden i tiden av frihet

Praktfullt lyser kommande timmar för egna upptåg, kommande år spenderar jag violernas alla glada färger. Och strör efter i mina spår. Djupt men lätt. Allt så ljuvligt vackert och jag ler. Önskar att du kunde se. Jag är tyst som musen så hur skulle du kunna det.

Mitt hjärta.

Med febrig objektivitet har jag försökt att få dig att förstå mina allegoriska Juvliga Djupa grundritningar, men jag har bara fallit själv. Balanserat, Stupat rakt ner i mitt hjärta.

Solens miljarder strimmor silar genom min sinnliga kropp. Allt det som är förstått, all världens ljumma havsbriser. Om jag kunde skänka dig dem med mitt mjuka liv. Nu tar jag istället ett stort upplyftande kliv.

Det mesta är alldeles underbart medans ditt oförstående, ovetande djupnar då din värld är ljuvlig frid i strid. Frid. Min Insikt är soldränkt då jag leende förstår. Jag vänder mig om och går, fast jag endå fastspikad stilla står. Jag är bara en, jag har bara sett. Jag har bara innerligt djupt kärlek känt, aldrig vi två på pränt.

Om hon någon gång mer en annan gång möter deras hjärtan i tid, blir det balansgång på krossat glas av mjukaste bomull. Lova att andas åt mig då så jag kan stå. Se in i min värld och förstå.


Med en djärv underton markerar hon

...jag lyckligt lever...

Med viskande ton

...jag älskar dig...

Med hjärtklappning

...du har ingen aning...

Å andra sidan

...har jag.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-12 13:04



Bookmark and Share


    sajo
Måste du säga är en ordkonstnär med högsta betyg av mig. Du verkligen fångar läsaren förevigt vill jag läsa dina ord och du når verkligen fram till läsaren.

Bra skrivet.
2012-02-27

    ej medlem längre
FebriG skulle det förstås stå..synd man inte man redigera sina egna kommentarer här
2012-02-12

    ej medlem längre
"Febrik objektivitet", vilket härligt motsatsförhållande.

Love it

And you
2012-02-12

  Casbah* VIP
"..Med febrig objektivitet.." det här stycket i texten briljerar... Att beskriva, lycka och kärlek i text är svårt. I flera rader här hittar du fram till mig..bra!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP