Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur väcker man en själ som sover?

 

 

 

                                                  ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-10 17:25



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ett litet bett på halsen och massor med kärlek...
2012-02-16

    Birgersdotter VIP
Håller med lory..kram
2012-02-16

    lory
ömhet,att vara vid hennes sida o visa ljuset från sin själ...
2012-02-16

  zallander
en sovande själ, det låter som en själ i ro. det skulle min behöva ibland
2012-02-16

  Bibbi VIP
Skriver under Görel
2012-02-11

    ej medlem längre
Att inte förtröttas i sin förbön, inte ge upp . . .
2012-02-10

  Feminaz
Med intresse och värme?
2012-02-10

  Ninananonia VIP
Man mediterar... med någon som kan väcka den.. :) kram
2012-02-10

    ej medlem längre
bön, kärlek, medmänsklighet, stöd, närvaro
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP