Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den smala vägen


den smala vägen

styr lördagsmorgonen till

tvättstugesnurret




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-11 08:08



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Man undrar förstås vart den breda vägen hade fört dig...
Calle
;-P
2012-02-11

  Daniel_78 VIP
det är en smal men trygg väg
en stilla lördagsmorgon
2012-02-11

  tom boreland
här är många smala vägar
2012-02-11

  Yvonne Eriksdotter
ibland är det skönt att ta en smal väg...det gör det enklare att veta vart man ska gå...
2012-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Svettstugan. Jobbigt sätt att börja en lördag...
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP