Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katten fixar alt.


Gud ger tillstånd att le


Jag gick till butiken i närheten
en tidning
Jag saknar en liter mjölk ur kylskåpet
som jag har använt för pannkakor igår.
gigantiska azaleier:
rosa, vit, gul, cyclama, blå,
blommar längs väggen och badkar.
och är i full vinter
en god vän ringde mig på telefon
Jag var i hörnet av gatorna
Han ville gå till cafeterian
för en espresso och en kaka.
sedan vi kan ta en promenad och titta i skyltfönster
Om jag vill ha något för julklapp
har ännu inte valts och den önskade mig,
eftersom jag ville
något inom mode i vår.
Katten såg på mig orolig
Jag hade inte någon att lämna katten hemma
och ingen kommer att sitta på en lördag
att bevaka den lilla kattungen.
Söndag Jag vaknade med gäst och min katt.
båda var trevliga och hjälpsamma
Jag började till och med le,
eftersom min vän sålde sitt hus
Nu, i huden av en stor affärsman som miljoner tur man ...




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 15:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Klös i den texten, ja !
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP