Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under huden

Jag känner er alla
under skinnet,
nära hjärtat
intill alla ärr.

Läker inget,
stillar inte smärtan
men som lugnande i blodet
kan jag ta nästa
andetag.

Jag andas kärlek.




Fri vers av DeadTomorrow
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-11 20:21



Bookmark and Share


    Individ #3
Fin!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

DeadTomorrow
DeadTomorrow