Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska man BE till GUD..??





Handlar inte Gudsrelationen om att TA EMOT??

Gud VET i förväg vad vi behöver; Han/Hon vet mer

om oss vad vi själva gör.

Att öppna sej och ta emot måste vara det väsentliga.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 22:28



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
därför att människor säger att det är ett sätt att tala med Gud. Men jag håller med Johan, man kan ha en relation med Gud utan att be.
2012-02-12

  Gisela Nordell
det var tänkvärt, men att be kan vara ett bra sätt att känna efter vad man behöver eller komma till insikt om att man inte behöver
Öppna sig inför flödet/Guds kärlek är alldeles utmärkt, det tror jag på!
2012-02-12

    glasa VIP
helt enkelt
du DUG som du e
ler GUD
2012-02-11

  whatfarstar
Bra, jag tror det handlar om att man ska frukta gud... gud delar ut straff och om man inte underkastar sig blir man deporterad till Helvete..
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP