Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarons vatten

 

 

Tankar och känslor

kommer och går

såsom krusningar och vågor

i medvetandets hav

Allt skapat av närvarons vatten

i vars djup kärleken

sjunger sin tidlösa sång




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-12 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP