Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker lära mej att leva som mina katter

 

 

Mina främsta livsläromästare spinner sina liv så att

de vibrerar av ljus... och jag försöker att som dom

lära mej att vara kvar i glädjen, sanningen och kärleken.

Det borde vara möjligt att kunna leva som de underbara

kissekatterna, bejaka harmonin och friden.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-12 19:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om katter ja visst de är underbara läromästare...
2012-02-12

  Bibbi VIP
Gott att ta katter till förebild. De har mycket att lära oss inte minst tillgivenhet.
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP