Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNET jag vill inte vara en ständig krigare...





Barnet jag blir utmattad av min stridslystenhet och hämndgirighet

Barnet Johan vill leka och bada i inspirationen och humorn

Barnet jag har varit medvetslöst långa perioder i mitt liv

Jag måste söka harmonin och friden, jag måste väcka mej själv

så att barnet jag får skratta, skapa och jubla igen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-12 19:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Lika mycket kan detta gälla den vuxne, mycket visa ord som är värda att bevaras ! Bokmärker !
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP