Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kommer till mig då jag har en förkylning med feber och inte kan gå ut....


Droppar i massor det finns

Utanför fönstret -
dagsmejans droppar

jag tror inte det är sant
det jag hör
utanför

Utanför fönstret -
om någon månad
kanske man anar
snödroppar i vitt

jag tror inte det är
sant
det jag hör utanför är
talgoxens glada ta på mig en
titt, ta på mig en titt

120212




Fri vers av sajo
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 21:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en ny vår får vi alla år ...
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo