Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:12

Du är för ung
för det här, säger dom
som aldrig förstått
Hur tunga hjärtan kan va att bära på
Hur ont det gör
att vara dum och inte veta någonting

Våta läppar men
dom smakar salt, dom gav mig allt
jag redan hade

Lämnade hjärtat naket
och jag är rädd att det är för sent
för att hålla händer nu
Du är för kall och jag har tröttnat
på att vänta på ett svar
När allt du säger blir till gåtor
eller sand

Och marken gnistrar när vi springer
och jag undrar
om du tänker på mig nu




Fri vers av Alabaster Grime
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-13 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alabaster Grime