Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn då

KÄNN NÅGOT DÅ
VA
KÄNN NÅGONTING
KOM IGEN
DIN JÄVLA FITTA
VÅGAR DU INTE? VA?
KÄNN BARA
KÄNN DÅ
KAN JAG INTE BARA FÅ FUCKING KÄNNA NÅGONTING
Jag känner ingenting




Fri vers (Fri form) av Alabaster Grime
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alabaster Grime