Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existentialismen

Existentialismen är en användbar teori

eller är det bara en hästakur mot dina inflytelser i mitt liv

De, den som förvaltar sanningen

Svårigheten i att fritt välja de mikrober som bultar stenhårt i mitt hjärta

Blodet i venerna lamslår mina muskler,
allt i en pervers logik som upphäver sina premisser

Helskinnad urkommen skärseld och hjärtats leopard språng

Jag sprängs av fascination av de föregågna orden som förtjänar högsta lovord

Du är ju bara för bra

någonstans finns en återstod av dag

Dekryptera och Deklamisera allt ur Journal

Vilka val...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-13 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP