Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Tårarna rinner
andas ej
drunknar
i ett hav
av
sorg




Fri vers av Astrowich
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-13 19:28



Bookmark and Share


  EmelyB
känner igen mig i din fina beskrivning. välskriven dikt
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Astrowich
Astrowich